diumenge, 6 d’abril del 2008

Arròs integral amb pollastre i verduretes

Avui enceto un nou apartat, l'anomenaré La meva cuina. Intentarà ser un lloc on hi aniré penjant (quan el temps i les ganes m'ho permetin) alguns dels plats que més sovint faig. Com molts de vosaltres ja sabreu la cuina és una de les meves grans aficions, m'hi passaria hores.
El primer plat que us presento es un "Arròs integral amb pollastre i verduretes", per fer aquest plat necessitareu:
Recepta. (està pensat per a 2 persones)

1 Porro mitjà
1 Ceba mitjana
2 Pastanagues
2 Carxofes
1 Pit de pollastre ja net. (com si fos per fer a la planxa)
3 grans d'all amb la pell
200 gr d'arròs integral
50 gr de pèsols (jo hi poso uns que ja venen bullits en llauna de la marca Bonduelle, surten bons)
50 gr. de fesol verd (Bonduelle)
1 l. de caldo vegetal (Tetra brik)
Oli
Sal
Pebre




Primer de tot en una paella grossa hi posem el pit de pollastre tallat a daus petits, ho sal pebrem juntament amb els grans d'all i els fregim amb una mica d'oli, ho reservem.
Seguidament hi posem les verduretes (per aquest ordre porro, ceba, pastanaga i les carxofes) a la mateixa paella on hem fregit el pollastre perquè es vagin fent poc a poc.
Un cop tenim la verdureta una mica cuita hi afegim els daus de pollastre i barregem tots els ingredients.



Seguidament hi afegirem l'arròs, jo en aquest cas he triat un d'integral, però si ho preferiu podeu posar un arròs normal (bomba del delta) o el que més us agradi.




Quan ja tenim sofregit una mica l'arròs (això ho farem perquè no ens quedi enganxat entre ell) uns 3 0 4 minuts hi tirarem el caldo, jo hi he posat un caldo vegetal dels que venen en tetra brik, n'hi ha que son prou bons, i ho deixarem que bulli durant 30 minuts remenant de tant en tant per que no s'aferri l'arròs.
Quan ja veiem que l'arròs és pràcticament cuit hi afegim els pèsols i els fesols verds (Bonduelle...que ja venen bullits. Que consti que aquesta marca no em dóna ni un duro eh!) i ho deixem uns 6 o 7 minuts més i ho rectifiquem de sal, si cal.



Passats els 30 minuts us hauria de sortir una cosa semblant a això. És un plat senzill de fer amb poques calories (ho dic per les noies que feu règim) i amb el qual podeu quedar bé un dia que tingeu convidats a casa.

2 comentaris:

Anònim 8 d’abril del 2008, a les 11:45  

Bona cuina, Joan!!
Així m'agrada, que explotis la teva creativitat.
Que sàpigues que tens un altre lector.
Albert Torras

Anònim 24 de gener del 2010, a les 15:29  

I la paella per a quan?

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP