dissabte, 20 de desembre del 2008

Crema de Carbassa amb festucs




Seguint amb les receptes de cremes per ara l'hivern, avui us vull explicar la de carbassa. De fet com ja haureu comprovat en altres receptes, la base de les cremes sempre és la mateixa, l'únic que haurem de fer després és triar l'ingredient que més ens agradi. Poden ser carxofes, espàrrecs, carbassons, carbassa, pèsols o el que vulgueu.

Ingredients per a 4 persones.

1 Carbassa mitjana
2 Porros
30 gr. de mantega
Sal i pebre
Una mica de nou moscada
Oli d'oliva
Aigua mineral
Festucs
3 0 4 "Quesitos"


En una cassola hi posem la mantega i afegim una mica d'oli d'oliva i el porro tallat a la juliana, posem la sal el pebre i una mica de nou moscada. Deixem que es vagi fent lentament. Un cop tinguem el porro pràcticament cuinat hi afegim la carbassa (o la verdura que hagueu triat) i deixem que es faci a foc lent. Rectifiquem de sal si cal. Quan la verdura s'hagi fet una mica (no cal que estigui del tot feta) hi posem l'aigua fins a cobrir-la ( és millor posar l'aigua justa que no posar-ne massa, sempre estem a temps de tirar-ne més després) i ho deixem bullir fins que es faci del tot. Quan ja veiem que està la verdura cuita ho passem tot per la batedora fins que quedi una crema ben fina. Si veieu que ha quedat massa espessa ara és el moment d'afegir més aigua.

Un cop la tinguem ben triturada hi afegim els "quesitos" i seguim batent. Acabarem el plat amb uns quants festucs ("pistachos"), també hi podeu posar pernil serrà o llagostins, i un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

Bon Profit!!!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP