dissabte, 26 de juliol del 2008

Crema de meló amb virutes de pernil

Ingredients per 2 persones:

1 meló de bona qualitat
1 polsim de sal i pebre
1 culleradeta de crema de llet
40 gr. de pernil serrà.






Es tracta d'un plat molt senzill i perfecte per ara l'estiu. Agafarem un meló de bona qualitat i el netejarem, treurem la pell i reservem la grana del centre.

És important conservar la grana ja que abans de fer la barreja li treurem tot el suc (això farà que la crema tingui un punt més dolç) amb l'ajuda de la mà de morter i un colador xinés.

Posteriorment triturem el meló ja net amb el braç elèctric i ho reservem, seguidament hi afegirem el suc que hem extret anteriorment, hi tirem la punta de sal i pebre i la culleradeta de crema de llet i ho barregem novament.

Tallem el pernil serrà en virutes molt petites i les disposem en els plats. Finalment afegim la crema de meló i ja ho podem servir.

dijous, 24 de juliol del 2008

Verdures de Temporada



Us deixo un recull de les verdures que estem gaudint en aquesta epoca de l'any. Ara a l'estiu les visites a l'hortet són constants doncs es tracta d' una moment de l'any on la terra ens dona productes que venen molt de gust ara que fa calor.

dilluns, 21 de juliol del 2008

Bruce Springsteen al Camp Nou




Suposo que avui un dels temes del dia ha sigut les dues sessions de Rock que ens ha regalat "The Boss"aquest cap de setmana a Barcelona. I de veritat que no n'hi ha per menys.

Vaig tenir la sort de ser entre els 150.000 afortunats i amants de la música del cantant de Nova Jersei que ha pogut gaudir durant més de 3 hores del Bruce en estat més pur. Aquesta era la tercera vegada que el veia en directe i de ben segur que ha estat la millor, com sempre espectacular, donant-ho tot, entregat amb el públic...com sempre "The Boss".

Us deixo unes imatges que vaig captar durant el concert, com podreu comprovar l'ambient era increible un espectacle com pocs, on una vegada ho vius et dones compte que ha valgut la pena pagar l'entrada.


dimarts, 15 de juliol del 2008

Menorca










  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP