diumenge, 28 de setembre del 2008

Rap amb patates




Ingredients:

1 Rap mitjà
2 Cebes
1 Cabeça d'alls
3 patates mitjanes
1 got de vi blanc
farina
aigua
oli
sal
julivert picat



Primer de tot salem i enfarinem una mica els talls de rap i els fregim lleugerament.

Seguidament fregim la ceba i les patates que les haurem tallat a rodanxes. Quan tinguem la ceba i les patates ja una mica fregides les separem.

En una cassola a banda hi afegim una mica d'oli i hi posem les patates i la ceba ja prèviament fregides, hi tirem el got de vi i deixem que redueixi una mica.

Tot seguit ja podrem afegir els trossos de rap i ho cobrirem amb aigua i ho deixem bullir uns minuts fins que la salsa vagi agafant cos.

Finalment acabarem el plat amb un polsim de julivert picat i... bon profit!!!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP