dissabte, 11 de juliol del 2009

Rissoto de sípia


Amb una bona sípia, una ceba, un parell de tomàquets madurs i un bon fumet de peix podeu preparar un rissoto que estic segur que us encantarà.

Avui tenia ganes de preparar un rissoto, feia temps que no en cuinava cap. Així que com que el dia estava tapadot (com diria en Molina), he decidit dedicar part del matí a fer un plat que m'agrada molt.

Ingredients:

1 Sípia de mida mitjana
1 ceba mitjana
2 Tomàquets madurs
Fumet de peix
Vi blanc
Arròs (si pot ser arborio millor). Es tracta d'una classe d'arrós italià ideal per aquests plats.
Formatge parmesà
Sal i pebre


En una cassola hi posem una mica de mantega i hi sofregim la ceba, fins que estigui a punt de quedar negre. Si veiem que se'ns crema hi anem afegint poc a poc el vi blanc.

Quan tinguem la ceba amb un color marronós hi posem la sípia tallada petita i la deixem sofregir una bona estona. Seguidamet hi posem els dos tomàquets madurs i seguim sofregint. Ho salpebrem.

Un cop que el sofregit ens agafi aquell to marronós tan característic, hi tirem l'arròs i ho sofregim durant un minut, seguidament i anirem tirant el fumet poc a poc i a mesura que l'arròs ens ho demani.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP