dissabte, 22 d’agost del 2009

Quiche de verdures


Aquest plat, originari de França, ens permet múltiples combinacions. La podem fer de carn, verdura, peix o incorporar qualsevol ingredient que ens vingui de gust o tinguem a la nevera.

Així la he fet jo...

Ingredients:

1 paquet de massa per a quiche (jo vaig fer servir un de la marca "la cocinera")
1 carbassó
1 albergínia
pernil dolç
10 espàrregs verds
2 porros
200 ml de crema de llet
Sal, pebre i nou moscada
4 ous
2 tomàquets
formatge de cabra
formatge per fondre

Primer de tot col·loquem la massa en un motllo per anar al forn, la punxem amb una forquilla perquè respiri i la calentem durant 10-12 minuts a 180 º i ho retirem.
Bullim lleugerament els espàrregs i els reservem.Tallem les verdures i les sofregim en una paella, afegim seguidament els espàrregs bullits. En un bol batrem els ous amb la crema de llet i afegim la sal, el pebre i la nou moscada. Un cop tenim les verdures sofregides hi posem el pernil dolç tallat a daus.

Agafem la massa prèviament calentada i hi posem les verdures a dins, el formatge de cabra i seguidament afegim l'ou amb la crema llet. Per últim coloquem les rodanxes de tomàquet i ho cobrim amb el formatge ratllat. Ho tindrem al forn durant 30-40 minuts a 180º. Aquest plat es pot servir calent o fred.

1 comentaris:

E. Olga 4 d’octubre del 2009, a les 21:10  

uauuuuuuuuu, soc una "forofa" de les quiches, m'agraden moltíssim, de tots els gustos........m'ha fet molta il.lusió veure aquesta recepta! una mallorquina.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP