diumenge, 20 de setembre del 2009

Pastis fred d'escalivada

Com ja us havia comentat alguna altra vegada, ens agrada molt fer escalivada i si la podem fer a la brasa encara millor. Avui per a la gent que com nosaltres els agrada aquest plat us ensenyo una manera diferent de fer-la.


Ingredients:
3 pebrots escalivats
2 albergínies grans escalivades
3 cebes petites escalivades
8 ous
200 mL de llet sencera o nata líquida
1 llauna d'anxoves
olives negres


Abans de res, heu de tenir les cebes, albergínies i pebrots escalivats i pelats si podeu fer-ho a la brasa molt millor el gust es molt diferent que fet al forn de casa. En un recipient, barregem l'escalivada amb una mica d'oli i sal i hi afegim els ous, i la crema de llet. Ho triturem amb el túrmix fins que quedi una textura ben fina.

Posteriorment en un motlle prèviament untat amb una mica d'oli, hi aboquem la barreja amb cura a dins. Es cou al bany Maria a 90ºC durant una hora i 15 minuts. Es deixa refredar i es guarda a la nevera fins al moment de servir. Ho podrem acompanyar amb una mica de salsa d'olives negres o d'anxoves.



6 comentaris:

Anònim 27 de setembre del 2009, a les 12:34  

Donc fe!!! aquest pastis estava boniiiiisiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm!!!!!

Curra 30 de setembre del 2009, a les 12:43  

Hola, me encanta la escalivada y este pastel frío tiene una pinta bárbara.
Espero haberlo entendido bien.
Si no me equivoco haces la escalibada, trituras con 8 huevos y al molde al horno. Es así? Muchas gracias

Carme 1 d’octubre del 2009, a les 8:58  

Ostres !!! aquest pastís té molt bona pinta !
Joan, FELICITATS pel blog ! És molt interessant !

glenda 1 d’octubre del 2009, a les 10:10  

Mira q bien... voy a hacer una escalibada, la primera en mivida, y si me sobra algo lo reutilizare para este rico pastel.

ahh y una cosa tienes un blog muyi nteresante,, pero porque no pones un traductor online para las q no entendemos muy bien el catalan?? algo se deduce pero a mi me faltan pelabras en algunas recetas. no en esta pero si en otras q he visto y es una pena po rque alla en tu tierra teneis muy buenas recetas.

Unknown 7 de maig del 2011, a les 13:42  

Després de buscar buscar i més buscar, he trobat la recepta que buscava i ha estat en el teu blog. Ja tinc el pastís d'escalivada el forn, i té una pinta genial. Gràcies per la recepta. Ara em quedo fent una volteta pel blog perquè em sembla que hi haurà cosetes interessants. Petons

Unknown 7 de maig del 2011, a les 13:42  

Després de buscar buscar i més buscar, he trobat la recepta que buscava i ha estat en el teu blog. Ja tinc el pastís d'escalivada el forn, i té una pinta genial. Gràcies per la recepta. Ara em quedo fent una volteta pel blog perquè em sembla que hi haurà cosetes interessants. Petons

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP