diumenge, 15 de novembre del 2009

Coulant de Xocolata

Fa dues setmanes vàrem anar a sopar a casa l'Ivan i l'Esther. Sopars improvisats de dissabte, on la majoria de vegades (crec que podríem dir quasi totes) acabem demanant menjar preparat. Sempre som molta colla i ens fa mandra posar-nos a cuinar, jo que encara estava una mica inspirat i amb ganes de enredar-me a la cuina vaig preparar aquests coulants d'una recepta que vaig trobar al blog de la Gemma, si teniu una bona estona us el recomano de veritat, és impressionant!!!

A petició de les meves companyes de feina...aquí teniu la recepta.

Ingredients per a 10 o 12 coulants:

8 ous
225g de xocolata de cobertura
150g de mantega
150g de sucre
125g de farina

Preparació:

Batre els ous amb el sucre amb les varilles elèctriques fins que quedin espumosos i doblin el seu volum. Incorporar amb suavitat la xocolata i la mantega foses al microones. Incorporar la farina tamisada. Omplir els motlles de silicona, prèviament untats amb mantega, fins a un dit de dalt, i deixar-les reposar a la nevera 12 hores (o congelar). Preescalfar el forn a 225º i coure els coulants entre 8 i 10 minuts (depèn del forn).

3 comentaris:

Gemma 16 de novembre del 2009, a les 15:20  

T'han quedat al punt, i això en una cuina que no és la teva ha de costar...
Segur que l'Ivan i l'Esther van quedar encantats :)

Mercè 17 de novembre del 2009, a les 5:45  

Oh, que bons que son els coulants!! I quina salivera que m'has fet venir! ;) Els teus amics de ben segur que et tornen a convidar ben aviat! ;)

La cuina vermella 19 de novembre del 2009, a les 7:32  

Ara mateix marxo cap a la feina però et puc assegurar que aquest coulant me'l menjaria a l'hora d'esmorzar i ser l'enveja de l'oficina. Es ha encantat. Molts petons.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP