dijous, 10 de desembre del 2009

Crêpe de xocolata i nous

És mitja tarda d'un diumenge d'hivern, amb poques ganes de fer res, dies que et passaries hores i hores davant de la tele mirant una bona pel·lícula o simplement deixant que passi el temps i s'esgoti el cap de setmana. En aquestes tardes és quan em ve més de gust preparar uns crêpes. Es poden farcir d'infinites maneres, fer-los dolços o salats... a mi particularment m'encanta amb xocolata i nous, trobo que és una combinació insuperable. Són ràpids i molt fàcils de fer.
Aquesta recepta l'he tret del llibre "Los postres de Eva Argiñano", una autèntica mestra de la pastisseria; el llibre val molt la pena, us el recomano.



Ingredients:
125 gr de farina
3 ous
30 gr de mantega
1/4 de litre de llet
15 gr de sucre
5 gr de sal
2 cullerades petites de ron
En una cassola bullim la llet i afegim la mantega desfent-la bé i deixant que es refredi.
En un bol es barreja el sucre amb la sal i els ous batuts. Finalment, s'afegeix la llet templada i el ron. Ja tenim la crema de crêpre, es recomana deixar-la reposar a la nevera durant una hora.
En una paella ben calenta i untada amb mantega, cobrim la base amb una capa fina de la crema de la crêpe i els fem volta i volta farcint-los de l'ingredient que haguem triat.

1 comentaris:

Gemma 11 de desembre del 2009, a les 7:36  

M'encanten les crepes, de totes maneres, salades, dolces, fredes, calentes... i farcides de tot el que vulguis! L'opció de xocolata i nous és una tria espectacular.
Ah! I m'apunto la cullerada de rom que hi posa l'Eva Arguiñano, jo no l'he posat mai però a partir d'ara ho faré, ha de quedar molt millor, je je je...

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP