diumenge, 19 d’abril del 2009

Concert AC/DC


Teniem 21 anys i havíem aconseguit entrades pel concert dels AC/DC al Palau Sant Jordi de Barcelona, era juliol de 1996. El passat 31 de març, 13 anys més grans, tornàvem a viure aquelles sensacions i aquella emoció que varem sentir llavors. Mateix escenari, mateixos protagonistes, això si, amb el físic cada cop més castigat, però amb la mateixa força de sempre.
Era curiós veure l’aspecte del públic, segurament molts també estaven en el del 96, però ara era diferent les melenes llargues donaven pas a cabells curts i arregladets o a més d’una calba inevitable. Pares de família, directors d’empreses, metges, arquitectes, funcionaris, operaris...gent de tota mena que no es va voler perdre el que molta gent pensa que serà l’últim concert de la mítica banda Australiana.
Pel que fa al concert...res a dir, el que m’esperava, petit repertori del seu últim treball “Black Ice” i les ja clàssiques “Highway to hell”, “For those about to rock (we salute you)”,” Back in black”, “Thunderstruck” ,” You shook me all night long”, “T.N.T.”etc.

Va ser un recull de les icones que han fet famós al grup, els canons de For those about to rock, les campanes de Hells Bells, l’ striptease d’Angus Young (55 anys no perdonen), i Brian Johnson vacil·lant al personal. 13 anys desprès comentant el concert amb el meu amic Kutxo, (el puc considerar la meva parella, musicalment parlant, ja que segurament és amb el que he compartit més concerts), arribàvem a la mateixa conclusió d’ara fa uns anys... Ha valgut la pena!!!

Tierra de Conquistadores...


















Us deixo un recull d'algunes de les fotos que vaig fer aquesta setmana santa per Extremadura.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP