diumenge, 28 de febrer del 2010

Arròs amb bacallà i carxofa

Ingredients per a 4 persones:

2 tasses d'arròs
400 gr de llom de bacallà dessalat
1 ceba mitjana
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
5 pebrots del piquillo en llauna
3 tomàquets madurs
2 dents d'all
4 carxofes
Oli
Sal
Caldo de peix

Preparació:
En una cassola fem un sofregit amb l'all, la ceba, els pebrots i finalment el tomàquet. Quan ja ho tinguem ben sofregit hi afegim el llom de bacallà (el podeu comprar ja dessalat i llest per cuinar) tallat a daus i deixem que es faci lleugerament. Seguidament hi posem les carxofes tallades en trossets petits. Tirem l'arròs i el caldo de peix i ho deixem coure durant uns 10-12 minuts. Possem la cassola al forn durant 2 minuts i ja ho tenim llest.

Bon profit.







4 comentaris:

starbase 1 de març del 2010, a les 8:14  

Ostres, tres ingredients del meu top ten particular...arròs, carxofa i bacallà.

Nano, els sucs gàstrics em van a tope ara mateix ;-P

Gemma 2 de març del 2010, a les 15:52  

M'agrada molt posar carxofa a l'arròs, trobo que li dón molt bon gust. En canvi el bacallà... per mi millor el rap :)

Fem un mos 4 de març del 2010, a les 8:50  

El arròs de bacallà m’agrada molt, i amb carxofes deliciós .
Una abrasada

No tot són postres 16 d’abril del 2010, a les 21:13  

Aquest és el plat que es menjarà demà a casa, ja tenim el bacallà, les carxofes i com no... l'arròs, esperem que ens surti tan bé com a tu!

PTNTS
Dolça

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP