divendres, 20 d’agost del 2010

Muffins de Xocolata

Després de molts dies sense actualitzar el blog, ja sigui per la calor o bé perquè no acabava de trobar una recepta que es mereixés convertir-se en un nou post del meu humil blog, finalment i després de perdrem un dia pel food & cook vaig decidir intentar fer els muffins de xocolata que hi vaig veure i que tenien una pinta espectacular.


Ingredients:

300 gr de farina de pastisseria
40 gr de cacau en pols
1 culleradeta de llevat en pols (Royal)
220 gr de sucre
2 ous
1 culleradeta d'estracte de vainilla
160 ml d'oli vegetal
125 ml de llet
180 gr de xocolata amb llet trencat a bocins

En un bol barrejarem els ingredients secs (la farina, el cacau, el llevat, l'estracte de vainilla i el sucre) fins que quedin ben integrats. En un altre bol, barregem els ingredients líquids (els ous, l'oli i la llet) i ho batrem lleugerament. Incorporem els ingredients líquids dins el bol dels sòlids i ho barrejarem suaument fins que s'integrin. Afegim els bocins de xocolata i barregem novament. Finalment omplirem els motlles de paper fins a 2/3 parts i ho posarem al forn durant 20-25 minuts a 180º.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP