dissabte, 15 de maig de 2010

Cigrons amb sípia



Ingredients per a 4 persones.
800 gr de cigrons cuits
2 cebes
3 alls
2 Sípies grosses
4 Tomàquets madurs
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Llor
Vi blanc
Primer de tot haurem de tenir els cigrons en aigua durant la nit anterior. Bullirem els cigrons durant aproximadament 2 hores amb aigua, sal i una fulla de llor. Preparem un sofregit amb els alls i les cebes fins que estigui ben caramelitzades i li afegim una mica de vi blanc. Seguidament hi tirem la sípia neta i tallada. Ho deixem que es faci bé. Hi afegim el tomàquet i deixem que es cogui a foc lent. Per últim ja hi podem tirar els cigrons cuits i una mica de l'aigua que hem fet servir per bullir-los. Rectificarem de sal si cal i ja ho tindrem llest.
Bon profit.

diumenge, 2 de maig de 2010

Els Blocaires catalans opinem

A mitjans d'abril vaig rebre un correu d'en Roger, la persona encarregada d'actualitzar el blog de cuina de TV3, on em demanava si podia fer una recomanació d'algun llibre de cuina que em semblés especialment interesant per tal de preparar un post per la diada de Sant Jordi on hi col.laborarien tots els companys de la blogsfera gastronòmica en català. A mi particularment em va fer molta il.lusió aquest correu, segurament perquè no hi estic del tot acostumat a les participacions més mediàtiques.
Cliqueu aquí si voleu fer un cop d'ull a totes les recomancions que s'hi van fer, potser en trobeu algun que us interessa.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP