diumenge, 31 d’octubre del 2010

Sorrentinos farcits de marisc amb crema de gambes

Agafant com a base la recepta de la Mireia Carbó de Crema de Gambes que vareu poder veure ara fa un temps, he preparat aquests Sorrentinos Farcits de Marisc que vaig pensar que podrien combinar molt bé amb aquesta salsa.


Ingredients per a 2 persones:

250g de Sorrentinos farcits de marisc o qualsevol altra pasta farcida que us agradi.

Per a la salsa:

12 gambes senceres
1 porro
1 pastanaga
1 ceba
1 gra d'all
3 tomàquets madurs petits
200 gr. de carbassa
2 cullerades de farina d'arros
10 atmelles torrades
2 litres d'aigua
Sal
Pebre
Flor de sal
Crema de llet
Formatge Parmesà

Per tal de preparar la crema, seguirem el mateixos pasos que la recepta de la Crema de Gambes, i just al final hi afegirem la crema de llet per tal que ens agafi una textura més cremosa. Només restarà bullir la pasta i afegir la crema per sobre. Podem acabar el plat afegint 3 o 4 gambes pelades i lleugerament saltejades i una mica de parmesà.

Bon profit!!!

divendres, 8 d’octubre del 2010

Júlia

Avui, com no podria ser d'una altra manera un post dedicat a la meva petita de només 3 dies. Em té el cor robat, no puc deixar de mirar-la... T'estimem Júlia.

Half of what I say is meaningless
But I say it just to reach you, Julia.
Julia, Julia, oceanchild, calls me
So I sing a song of love, Julia
Julia, seashell eyes, windy smile, calls me
So I sing a song of love, Julia.
Her hair of floating sky is shimmering,
Glimmering,
In the sun.
Julia, Julia, morning moon, touch me
So I sing a song of love, Julia.
When I cannot sing my heart
I can only speak my mind, Julia.
Julia, sleeping sand, silent cloud, touch me
So I sing a song of love, Julia.
Hum hum hum hum… calls me
So I sing a song of love for Julia, Julia, Julia.

The Beatles



dissabte, 2 d’octubre del 2010

Jornades de la cuina de l'art 2010


Durant tot aquest mes d'octubre es duran a terme unes noves Jornades Gastronòmiques de "La Cuina de l'art" a Lloret de Mar. Diferents restaurants de la vila ens ofereixen menus on el peix i el marisc són els protagonistes. Aquest any hi participen 27 restaurants i podem trobar menus des de 20€, el més econòmic, fins a 86€ el més car.

Com cada any us deixo els enllaços per aquells que vulguin venir a gaudir de les jornades i també, és clar, dels magnifics racons que tenim a Lloret.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP