dissabte, 3 de setembre del 2011
dimecres, 17 d’agost del 2011
ESTIMEM LLORET
Lloretencs i lloretenques, hem dit prou, estem orgullosos de la nostra vila i volem que tothom sàpiga que no estem d’acord amb la imatge que s’està donant del nostre poble.
Cal revisar la normativa, complir-la i fer-la complir. No estem d’acord amb els últims fets ocorreguts a l’avinguda Just Marlés i estem disposats a lluitar per un canvi: no volem incivisme.
Moltes gràcies a tots per venir a la manifestació i donar suport a la nostra iniciativa. Moltes gràcies per demostrar que Lloret està unit, és un poble viu, que no es resigna i que lluita per un nou model turistic. Esperem que l'acció del passat dia 15 d'agost sigui el punt de partida per crear un nou Lloret.
Nois l'hem feta grossa !. Tant de bo poguem recordar aquest dia com l'inici del canvi que tots volem.
Publicat per Joan a 0:24 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Activitats
dissabte, 6 d’agost del 2011
Amanida tèbia de pasta amb verduretes
250 g de pasta (al vostre gust)
1 carbassó gros
2 pastanagues
5 espàrrecs verds
50g de pinyons
Formatge de cabra
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre
Bon profit!!!
*/
Publicat per Joan a 21:29 1 comentaris
Etiquetes de comentaris: Amanides
dissabte, 30 de juliol del 2011
Moussaka
A l'estiu l'albergínia és quan està en plena temporada i quan és més saborosa. Fa dos dies en vàrem collir unes quantes de l'hort i amb elles he preparat aquesta Moussaka, un plat típic de la cuina grega tot i que ells utilitzen ingredients com ara la carn de xai i algun altre que jo no hi he posat. La meva versió porta:
1 Kg de carn picada (vedella i porc al 50%)
4 Albergínies grosses
All
1 Ceba grossa
Salsa de tomàquet
Oli d'oliva
sal
Pebre
1 got de vi blanc
Formatge ratllat
Per la beixamel:
2 cullerades de farina
Mantequilla
sal i pebre
llet
Primer de tot tallem les albergínies longitudinalment en trossos d'un centímetre aproximadament, les salem i deixem que deixin anar el líquid durant uns 45 minuts per tal que perdin l'amargor. A banda preparem un sofregit amb l'all, la ceba el vi blanc i el tomàquet. Seguidament afegim la carn i deixem que es faci tot plegat. Un cop les albergínies hagin deixat anar tota l'aigua les assequem i les fregim en una paella amb oli. Preparem la beixamel. Ara ja podrem anar muntant la Moussaka. En una safata d'anar al forn posem una capa d'albergínies, seguidament una capa de carn picada i per últim una mica de beixamel i repetim l'operació un cop més. Finalment acabem amb una capa de formatge ratllat al damunt i ho gratinem al forn.
Publicat per Joan a 21:04 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Carn
divendres, 1 de juliol del 2011
Pastis de formatge
Aquí teniu una versió més de les moltes que es poden trobar per internet de la recepta del pastis de formatge el qual és molt fàcil i ràpid de fer.
Necessitarem:
1 Tarrina de formatge tipus Philadelphia
3 Ous
3 Iogurts naturals
7 Cullerades de sucre
3 Cullerades de Maizena
Per la base:
100 gr de mantequilla
25 Galetes Maria
Preparació:
Barrejar tots els ingredients i passar-los per la batedora fins que quedi una crema.
Per fer la base, triturar les 25 galetes i barrejar-les amb els 100gr de mantequilla, que previament hem fos al microones. Posar-ho al fons del motlle on fareu el pastis, i a sobre posar la crema.
Posar-ho al forn durant una mitja hora a 180º.
Publicat per Joan a 17:32 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Postres
dissabte, 7 de maig del 2011
Rotllets de carbassó, bacon, llagostí i formatge
Avui us proposo un aperitiu, un plat d'aquells que segur que us faran quedar molt bé i d'èxit assegurat. Es tracta d'un rotllet fet amb carbassó i bacon farcit de llagostí i formatge fos...bona pinta no?
Som-hi! Per a 8 rotllets necessitarem:
1 carbassó
8 llesques de bacon fumat
8 llagostins o gambes com preferiu
Formatge que fongui
1 Ou
Pa ratllat
Publicat per Joan a 21:31 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Aperitius
diumenge, 1 de maig del 2011
Empanada Criolla
Jo les he fet així.
Publicat per Joan a 10:06 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Entrants
diumenge, 24 d’abril del 2011
Júlia i la seva primera mona de Pasqua
Necessitarem:
1 Iogurt natural de vidre (agafarem la mida del got pels demés ingredients)
3 ous
2 mides de farina de blat
1 mida de farina de blat de moro o maizena
1/2 mida de cacau pur en pols
2 mides de sucre
1/2 mida d'oli d'oliva
1 sobre de llevat químic
1 rajola de xocolata per fondre de 250gr
Melmelada de maduixa
Publicat per Joan a 23:25 4 comentaris
Etiquetes de comentaris: Postres
dissabte, 19 de març del 2011
Crema de pastanaga i carbassa amb alls tendres
Publicat per Joan a 12:37 3 comentaris
Etiquetes de comentaris: Cremes
diumenge, 13 de març del 2011
Carxofes farcides de bolets i marisc
Publicat per Joan a 20:39 3 comentaris
Etiquetes de comentaris: Peix
divendres, 4 de març del 2011
Bunyols de Vent
60g de mantega
3 ous
sal
anís sec
sucre
Oli de girasol
Publicat per Joan a 9:10 3 comentaris
Etiquetes de comentaris: Postres
diumenge, 27 de febrer del 2011
dissabte, 26 de febrer del 2011
Tàrtar de Tonyina
Publicat per Joan a 8:57 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Entrants
diumenge, 20 de febrer del 2011
divendres, 18 de febrer del 2011
Mini Magdalenes amb perles de xocolata
2 ous grossos
175g de sucre
60ml de llet
190g d’oli de girasol
210g de farina
2 culleradetes de mel
5g de llevat Royal
Un polsim de sal
Pell ratllada de llimona.
150 g de perles de xocolata.
Preparació:
Publicat per Joan a 23:27 3 comentaris
Etiquetes de comentaris: Postres
dijous, 10 de febrer del 2011
Bacallà al cava amb panses i pinyons
Publicat per Joan a 17:10 2 comentaris
Etiquetes de comentaris: Peix
dimecres, 2 de febrer del 2011
Un vegetal i tal...
1 Xapata petita
Enciam
2 rodanxes de tomàquet
4 talls de carbassó
Formatge de cabra
Publicat per Joan a 20:37 1 comentaris
Etiquetes de comentaris: Entrepans
dimecres, 26 de gener del 2011
Tastets de pollastre al curry
Per a dues persones necessitarem :
1 Ceba de Figueres mitjana
½ Pebrot groc
2 Pits de pollastre
Crema de llet
1 Culleradeta de curry
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
Atmelles salades
Arròs blanc per acompanyar
Publicat per Joan a 20:43 4 comentaris
Etiquetes de comentaris: Carn