dimecres, 27 de juny de 2012

Amanida Alemanya

Després de molts mesos sense publicar cap post, per fi, torno a tenir una mica de temps lliure per dedicar al meu blog.
Avui us presento una amanida molt coneguda i senzilla al mateix temps.
Per fer aquesta amanida Alemanya necessitarem:

Ingredients per a 2 persones:

2 patates noves
2 cogombrets en vinagre
Tàperes en vinagre
Mostassa de Dijon
Sal
Pebre
2 salsitxes de frankfurt
1 ceba tendre
Maionesa
1 cullerada de nata liquida
Cibulet picat

Primer de tot coeu les patates senceres i amb pell en un recipient amb aigua al punt de sal durant 40 minuts. Un cop cuites les reservem en paper d'alumini durant 1/2 hora. Talleu la ceba tendra a dauets petits, els cogombrets i les salsitxes de frankfurt. Peleu les patates i talleu-les a daus. Barregeu la maionesa, la nata líquida i la mostassa. Poseu-hi sal i pebre negre. Afegiu a les patates la ceba, els cogombres, les taperes i les salsitxes. Rectifiqueu de sal si cal i barregeu-ho tot vigilant no trencar les patates. Afegiu una mica de cibulet picat pel damunt.

Guten Appetit!!!


  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP