dissabte, 11 de juliol del 2009
diumenge, 5 de juliol del 2009
Cuixa de conill al forn amb verduretes
Ingredients:
2 cuixes de conill
1 porro
1 ceba
2 pastanagues
All
Oli
Sal
Pebre
Vi blanc
En una safata per anar al forn hi fem un llit amb les verdures disposades al fons i tallades en bastonets. Sal pebrem les cuixes de conill i les posem a sobre les verdures i hi tirem el got de vi blanc. Escalfem el forn a 180 graus ho deixarem de 30 a 45 minuts fins que ho tinguem a punt. De tant en tant anirem regant les cuixetes amb el suquet per que no se'ns quedin seques. Ja ho tindrem a punt per menjar.
Publicat per Joan a 21:29 0 comentaris
Etiquetes de comentaris: Carn
dissabte, 4 de juliol del 2009
Gaspatxo de Síndria
Ha arribat amb força l'estiu i amb ell la calor. Avui us deixo un plat d'allò més adient per combatre aquestes temperatures.
Es tracta del conegudíssim gaspatxo Andalús però amb una petita variant, la síndria. La síndria és una fruita molt refrescant i que dóna un punt molt característic a aquest plat.
Ingredients:
Tomates madurs
Cogombre
Pebrot vermell i verd
Síndria
Ceba
Oli
Sal
Pebre
Vinagre
És netegen molt bé tots els ingredients i es passen per la batedora, ho rectificarem de sal i pebre si cal. Es pot anar afegint més quantitat d'alguna verdura depenent del gust que vulguem que agafi el gaspatxo.
Publicat per Joan a 11:09 0 comentaris
Etiquetes de comentaris: Sopes