Entrecot amb salsa gorgonzola i xips de moniato
Aquesta recepta la vaig preparar el mes de novembre, quan els moniatos estaven en el seu millor moment, però se'm va passar per alt penjar-la al bloc. Avui al matí mentre mirava arxius de fotografies que tinc a l'ordinador l'he trobat i he pensat en compartir-la, tot i que ja no crec que se'n trobin al mercat. Per fer aquest senzill plat necesitarem:
1 Entrecot o Bistec o la carn que més us agradi.
2 Moniatos
Sal maldon
Pebre
Per la salsa:
Crema de llet
Formatge gorgonzola (al gust).
Sal i pebre
Elaboració:
Primer de tot tallem els moniatos amb l'ajuda d'una mandolina i els deixem en aigua durant una hora perquè s'hidratin. Els assequem bé i els fregim en abundant oli d'oliva.
Per altra banda preparem la salsa amb la crema de llet i el formatge gorgonzola. Ho salpebrem i ho deixem al foc fins aconseguir una salsa cremosa.
Posem la planxa al foc i quan ja estigui ben calenta coem la carn al gust. Ho salpebrem.
Finalment cobrim la carn amb la salsa i ho acompanyem amb les xips de moniato afegint una mica de sal maldon per sobre.
3 comentaris:
Aquestes xips de moniato són senzillament genials. Molts petons.
Hola! Va ser un plaer coincidir i coneixer-te ahir al curs del David!
Jo només 'gasto' moniato així fregit com si fós patata. De la resta de maneres mai m'ha convençut.
I dels entrecots poca cosa puc dir...formen part de la èpica culinaria familiar.
Una salutació.
Oscar/starbase
Els entrecots ens encanten, de vegades els faig amb salsa rocafort, per mi es massa forta, la salsa amb gorgonzola tenen de quedar molt be, pel meu gust.
Encara que varem coincidir a la classe d’en David Lienas, no ens coneixem, la propera serà.
Petons
Publica un comentari a l'entrada