Arròs amb bacallà i carxofa
Ingredients per a 4 persones:
2 tasses d'arròs
400 gr de llom de bacallà dessalat
1 ceba mitjana
1 ceba mitjana
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
5 pebrots del piquillo en llauna
3 tomàquets madurs
2 dents d'all4 carxofes
Oli
Sal
Caldo de peix
Preparació:
En una cassola fem un sofregit amb l'all, la ceba, els pebrots i finalment el tomàquet. Quan ja ho tinguem ben sofregit hi afegim el llom de bacallà (el podeu comprar ja dessalat i llest per cuinar) tallat a daus i deixem que es faci lleugerament. Seguidament hi posem les carxofes tallades en trossets petits. Tirem l'arròs i el caldo de peix i ho deixem coure durant uns 10-12 minuts. Possem la cassola al forn durant 2 minuts i ja ho tenim llest.
Bon profit.
4 comentaris:
Ostres, tres ingredients del meu top ten particular...arròs, carxofa i bacallà.
Nano, els sucs gàstrics em van a tope ara mateix ;-P
M'agrada molt posar carxofa a l'arròs, trobo que li dón molt bon gust. En canvi el bacallà... per mi millor el rap :)
El arròs de bacallà m’agrada molt, i amb carxofes deliciós .
Una abrasada
Aquest és el plat que es menjarà demà a casa, ja tenim el bacallà, les carxofes i com no... l'arròs, esperem que ens surti tan bé com a tu!
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada