Sopa de meló amb cruixent de pernil
Avui una nova versió de la més que coneguda sopa de meló. En aquesta ocasió l'he fet amb meló de la varietat cantaloup i enlloc dels encenalls, un cruixent de pernil que contrasta molt bé.
Necessitarem:
1 meló cantaloup
2 cullerades de iougurt natural (de vidre)
Sal
Pebre
4 tires de pernil serrà
Primer de tot triturem el meló fins que ens quedi una crema ben fina. En un colador xines, i amb l'ajuda d'una mà de morter hi aixafarem les pipes del meló fins a treure-hi tot els suc. Hi afegim les cullerades de iogurt i la sal i pebre al nostre gust. Per últim, posem el forn a 180º i sobre un paper d'alumini deixem assecar les tires de pernil fins que veiem que agafen una textura cruixent.
Bon profit!
5 comentaris:
Joan, que bó i cal aprofitat els melons que ja queda poc de temporada bona.
El cruixent jo el faig similar, però li poso un pes a sobre per a que quedi 'planet' :). Es la gracia de la cuina, que sovint permet petites variacions personals.
Una salutació!
UN clàssic deliciós... i el toc del iogurt li queda fenomenal!
Val la pena aprofitar el final de temporada de melons, oi?
Hola Joan, doncs aquesta versió renovada fa molt i molt bona pinta!!
Hola Joan, és el primer cop que entro al teu blog. La veritat és que m'ha sorprès la presentació dels teus plats i la manera d'explicar-los. Amb el teu permís et "seguiré" d'aprop!...A reveure!
Quina casualitat!
Precisament avui he vist aquesta recepta en un llibre de l'àvia remei i he comprat un meló i pernil per fer-la demà. A veure si tinc la sort que em quedi tan bé com a tu!
Publica un comentari a l'entrada