Tastets de pollastre al curry
Aquesta és una recepta fàcil i ràpida amb ingredients que segurament tots tenim a casa. Permet diferents variacions pel que fa a la salsa. Avui l’he preparada amb curry, però també queda molt bé amb una salsa al Roquefort o al pebre verd.
Per a dues persones necessitarem :
1 Ceba de Figueres mitjana
½ Pebrot groc
2 Pits de pollastre
Crema de llet
1 Culleradeta de curry
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
Atmelles salades
Arròs blanc per acompanyar
Jo ho he preparat en un wok, però es pot fer en una paella normal i corrent. Primer de tot tallem el pollastre en daus, els sal pebrem i els fregim amb oli d'oliva i ho reservem. Tot seguit tallem les verdures molt fines i les fregim fins que quedin ben transparents. Tot seguit hi afegim el pollastre que teníem reservat i ho barregem bé. Seguidament hi tirem una culleradeta de curry (tingueu en compte que es una espècie que te un gust molt potent per tant aneu en compte) i la crema de llet i deixem que es cogui. Per acabar hi afegim les ametlles salades. Ho podem acompanyar amb una mica d'arròs blanc que hi combina molt bé.
4 comentaris:
Això té una pinta espectacular!.En un bloc vaig veure una recepta pràcticament igual però amb llet de coco!...ho deixo a l'aire per si a la propera vols variacions...A reveure!
jo la faig molt similar però sense pebrot i amb iogurt. M'encanta el pollastre així.
Salutacions!
Jo com la mercè també ho faig amb llet de coco. M'encanten aquests currys i són una gran base per anar fent variacions i proves :)
Hola!
Prenc nota del detall de les ametlles torrades, que deuen donar un toc cruixent molt interessant! I també la llet de coco, per anar jugant amb variacions...
Salut!
Publica un comentari a l'entrada