diumenge, 26 d’octubre de 2008

Equip Marina




Avui us penjo una foto de l'equip mític del Marina. Per aquesta època deuriem tenir uns 8 anys...hem canviat una miqueta no?

Pastis rústic de poma



Ingredients:

100 gr. de sucre
2 ous
65 gr. de farina
65 gr. de mantega
Canyella en pols
Per la cobertura:
65 gr d'ametlles laminades
45 gr de sucre
1 clara
300 gr. de pomes tallades a làmines gruixudes

Barregeu en un bol la mantega a temperatura ambient, el sucre i un ou. Bateu-ho bé perquè agafi textura de pasta. Afegiu-hi l'altre ou i continueu-ho batent. Incorporeu-hi la farina tamisada i la canyella. Barregeu-ho bé amb un espàtula amb moviments suaus.
Passeu la massa a un motlle (si no és de silicona, untat i enfarinat o folrat amb paper vegetal).
Col.loqueu-hi la poma per sobre. Prepareu el cruixent barrejant les ametlles laminades crues, el sucre i la clara d'ou. Remeneu-ho bé i esteneu-ho sobre la poma. Enforneu-ho 3/4 d'hora o una hora a 180 graus.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP