dissabte, 15 de novembre del 2008

Pebrots Escalivats a la Brassa


Aquesta foto està feta aquest setembre passat, quan havíem recollit els pebrots més macos de la temporada, així que aprofitant això els vàrem escalivar a la brassa.
La veritat és que el resultat canvia i és força millor que si ho féssim al forn de casa, per això sempre que el temps ens ho permet no dubtem a fer-ho d'aquesta manera. Us recomano que si mai no ho heu provat ho feu, surten boníssims.

divendres, 14 de novembre del 2008

Carbasses de Cabell d'Angel



El cabell d'àngel es fa amb carbassa!!! Suposo que hi haurà molta gent que ja ho deu saber, però si més no, és curiós, no creieu?, jo us he de reconèixer que quan el meu pare m'ho explicava no m'ho acabava de creure del tot.
Segons m'explicava el pare, l'àvia en feia de cabell d'àngel, de fet, ella aprofitava qualsevol recurs de la terra per a fer de tot...tomàquet en conserva, olives en conserva, vi, mel...avui en dia tot això és impensable, és més fàcil anar al super no? és el que pensem tots, però de fet quina diferència amics meus.
Avui us penjo una foto d'unes carbasses que hem plantat aquest any, si són de cabell d'àngel, però aquesta vegada es faran malbé i no hi haurà ningú que les aprofiti...Aiiiiiii les àvies, com les trobem a faltar!!!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP