diumenge, 19 d’abril de 2009

Concert AC/DC


Teniem 21 anys i havíem aconseguit entrades pel concert dels AC/DC al Palau Sant Jordi de Barcelona, era juliol de 1996. El passat 31 de març, 13 anys més grans, tornàvem a viure aquelles sensacions i aquella emoció que varem sentir llavors. Mateix escenari, mateixos protagonistes, això si, amb el físic cada cop més castigat, però amb la mateixa força de sempre.
Era curiós veure l’aspecte del públic, segurament molts també estaven en el del 96, però ara era diferent les melenes llargues donaven pas a cabells curts i arregladets o a més d’una calba inevitable. Pares de família, directors d’empreses, metges, arquitectes, funcionaris, operaris...gent de tota mena que no es va voler perdre el que molta gent pensa que serà l’últim concert de la mítica banda Australiana.
Pel que fa al concert...res a dir, el que m’esperava, petit repertori del seu últim treball “Black Ice” i les ja clàssiques “Highway to hell”, “For those about to rock (we salute you)”,” Back in black”, “Thunderstruck” ,” You shook me all night long”, “T.N.T.”etc.

Va ser un recull de les icones que han fet famós al grup, els canons de For those about to rock, les campanes de Hells Bells, l’ striptease d’Angus Young (55 anys no perdonen), i Brian Johnson vacil·lant al personal. 13 anys desprès comentant el concert amb el meu amic Kutxo, (el puc considerar la meva parella, musicalment parlant, ja que segurament és amb el que he compartit més concerts), arribàvem a la mateixa conclusió d’ara fa uns anys... Ha valgut la pena!!!

2 comentaris:

Juegos Ocultos 9 de febrer de 2010 a les 16:57  

Jo també hi vaig anar!!!! peró l´anterior meu va ser al 91, al monster of rock...m´alegro molt trobar-me altres persones que comparteixen els meus gustos, tant per la música com per la cuina.. salut i rock and roll

Juegos Ocultos 9 de febrer de 2010 a les 17:06  

Ainssssss, jo hi vaig anar al de juliol a l´estadi olimpic....

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP