dissabte, 26 de juliol de 2008

Crema de meló amb virutes de pernil

Ingredients per 2 persones:

1 meló de bona qualitat
1 polsim de sal i pebre
1 culleradeta de crema de llet
40 gr. de pernil serrà.






Es tracta d'un plat molt senzill i perfecte per ara l'estiu. Agafarem un meló de bona qualitat i el netejarem, treurem la pell i reservem la grana del centre.

És important conservar la grana ja que abans de fer la barreja li treurem tot el suc (això farà que la crema tingui un punt més dolç) amb l'ajuda de la mà de morter i un colador xinés.

Posteriorment triturem el meló ja net amb el braç elèctric i ho reservem, seguidament hi afegirem el suc que hem extret anteriorment, hi tirem la punta de sal i pebre i la culleradeta de crema de llet i ho barregem novament.

Tallem el pernil serrà en virutes molt petites i les disposem en els plats. Finalment afegim la crema de meló i ja ho podem servir.

1 comentaris:

Anònim 24 de juliol de 2009 a les 19:31  

´Bona recepta. En lloc de "virutes" m'agrada més dir-ne "ensenalls"

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP