dilluns, 18 d’agost de 2008

Risotto d'esparregs

Ingredients per a 2 persones:

1 Ceba tendra
3 alls
1 Petxuga de pollastre
12 Esparregs verds
100 gr de pesols
mantega
vi blanc
formatge parmesà
caldo de pollastre o verdures




En una cassola posem la mantega, hi fregim el pollastre i el reservem. Afegim la ceba i els alls i deixem que es vagi fent a poc a poc, seguidament hi afegim els espàrregs tallats i hi posem el pollastre que havíem separat.

Quan estiguin els espàrregs una miqueta cuits, hi tirem l'arròs i el got de vi blanc, i seguidament hi anirem afegint a poc a poc el caldo que prèviament haurem calentat (molt important tirar el caldo d'aquesta manera ja que és la tècnica per a fer un bon risotto).

Haurà d'anar agafant una textura cremosa, per això ho anirem remenant constantment, quan tiguem l'arros quasi a punt hi tirem els pèsols. Finalment abans de servir hi afegim el formatge parmesà ratllat, ho remenem perquè es fongui i ja ho podem servir.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP