diumenge, 20 d’abril de 2008

Assortiment de fumats

Es tracta d'una recepta molt senzilla i perfecta per a utilitzar-la de primer plat, amb poques calories i molt suau. Els ingredients que necessitarem són els següents:

100 gr de salmó fumat
75 gr de bacallà fumat
75 gr de tonyina fumada
un bon tomàquet madur
oli verge extra
sal gruixuda (si pot ser maldon millor, queda més bo)
pebre
i una mica de porradell picat (cebollino en castellà).

És tan senzill com comprar els diferents peixos ja prèviament fumats (ho trobareu a qualsevol supermercat), i disposar-los en un plat o una font de manera que quedin ben estesos.
Seguidament hi posarem una mica de sal gruixuda i una mica de pebre negre.
Tot seguit ratllem el tomàquet madur amb el típic rallador de cuina i ho escampem per sobre.
Hi afegim l' oli d'oliva extra pel damunt i acabem el plat amb el porradell picat.
Fàcil no??? doncs a veure si un dia ho proveu i ja em direu si us ha agradat.


dissabte, 19 d’abril de 2008

Quins Cracks!!!

Avui, comparteixo unes fotos de fa uns quants anys que he recuperat gràcies a la inestimable col·laboració del meu gran amic Jordi Tibau. Són tres fotos que no tenen preu, 3 equips mítics que van aconseguir gestes molt importants per la P.B. Lloret.

Bé, de fet crec que no vàrem aconseguir res aquesta època, però si que ens va unir una forta amistat que dura fins el dia d'avui.

A mesura que la meva font em proporcioni més material l'aniré penjant, és molt divertit veure com ha anat canviant la gent, per desgràcia algú dels que surten ja no hi són.






dimarts, 8 d’abril de 2008

Cirerers



Bé sembla que la primavera ja ha arribat...els arbres també ho saben. Mireu si no aquests dos cirerers com estan de flors. Semblaria que cap allà al juny hauriem de recollir cabassos plens de cireres oi? doncs ja us ho explicaré, perquè cada any els ocells se les acaben menjant totes.

diumenge, 6 d’abril de 2008

Arròs integral amb pollastre i verduretes

Avui enceto un nou apartat, l'anomenaré La meva cuina. Intentarà ser un lloc on hi aniré penjant (quan el temps i les ganes m'ho permetin) alguns dels plats que més sovint faig. Com molts de vosaltres ja sabreu la cuina és una de les meves grans aficions, m'hi passaria hores.
El primer plat que us presento es un "Arròs integral amb pollastre i verduretes", per fer aquest plat necessitareu:
Recepta. (està pensat per a 2 persones)

1 Porro mitjà
1 Ceba mitjana
2 Pastanagues
2 Carxofes
1 Pit de pollastre ja net. (com si fos per fer a la planxa)
3 grans d'all amb la pell
200 gr d'arròs integral
50 gr de pèsols (jo hi poso uns que ja venen bullits en llauna de la marca Bonduelle, surten bons)
50 gr. de fesol verd (Bonduelle)
1 l. de caldo vegetal (Tetra brik)
Oli
Sal
Pebre




Primer de tot en una paella grossa hi posem el pit de pollastre tallat a daus petits, ho sal pebrem juntament amb els grans d'all i els fregim amb una mica d'oli, ho reservem.
Seguidament hi posem les verduretes (per aquest ordre porro, ceba, pastanaga i les carxofes) a la mateixa paella on hem fregit el pollastre perquè es vagin fent poc a poc.
Un cop tenim la verdureta una mica cuita hi afegim els daus de pollastre i barregem tots els ingredients.



Seguidament hi afegirem l'arròs, jo en aquest cas he triat un d'integral, però si ho preferiu podeu posar un arròs normal (bomba del delta) o el que més us agradi.




Quan ja tenim sofregit una mica l'arròs (això ho farem perquè no ens quedi enganxat entre ell) uns 3 0 4 minuts hi tirarem el caldo, jo hi he posat un caldo vegetal dels que venen en tetra brik, n'hi ha que son prou bons, i ho deixarem que bulli durant 30 minuts remenant de tant en tant per que no s'aferri l'arròs.
Quan ja veiem que l'arròs és pràcticament cuit hi afegim els pèsols i els fesols verds (Bonduelle...que ja venen bullits. Que consti que aquesta marca no em dóna ni un duro eh!) i ho deixem uns 6 o 7 minuts més i ho rectifiquem de sal, si cal.



Passats els 30 minuts us hauria de sortir una cosa semblant a això. És un plat senzill de fer amb poques calories (ho dic per les noies que feu règim) i amb el qual podeu quedar bé un dia que tingeu convidats a casa.

dimarts, 1 d’abril de 2008

1er Memorial Juan Antonio Pomares

Avui us parlo del 1er Memorial Juan Antonio Pomares que es celebrarà els pròpers 17 i 18 de Maig a Lloret. Es un torneig que es crea per tal de retre un homenatge més que merescut al nostre amic Pomi, que ens va deixar el passat dia 2 de Juliol de 2007.

Us adjunto unes quantes adreces per tots aquells que volgueu més informació sobre el torneig, i us animo des d'aqui a que els dies 17 i 18 de maig el camp de futbol de Lloret estigui ple d'amics,companys,i gent que per algun motiu o un altre va tenir la sort de coneixer a en Pomi i també com no, tots aquells que vulgui disfrutar del futbol. Fem entre tots que aquest cap de setmana sigui l'homenatge que de ben segur a ell li hagués agradat.

WEB DEL TORNEIG: http://www.memorialpomares.org/

Noticies presentació Torneig:


http://www.gironanoticies.com/noticies/noticia.php?id=7879
http://www.novaradiolloret.org/noticia_detall.asp?id=1486

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP