diumenge, 15 de febrer de 2009

Tagliolini de sepia amb salsa carbonara



Avui una recepta molt senzilla i que segur tothom a fet alguna vegada a casa. Es tracta de la salsa carbonara, però amb la particularitat que aquest cop farem servir una pasta negra (sepia) la qual li dona un color particular i diferent a la que estem acostumats a menjar.

Ingredients per a 2 persones:

250g de pasta fresca de sepia
100 g de bacon fumat
crema de llet
1 rovell d'ou
sal
pebre
Formatge parmesà

En una paella hi aboquem el bacon sense gens d'oli i el torrem una mica, seguidament hi afegim la crema de llet, un polsim de sal i el pebre. Posem a bullir la pasta fresca 2 o 3 minuts. Quan ja tinguem la crema de llet espesa i la pasta a punt ho barrejem tot i ho retirem de foc, seguidament hi afegim el rovell d'ou (opcional) i remenem energicament per que no es qualli.
Acabem el plat amb uns encenalls de formatge parmesà pel damunt. Buon apetito!!!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP