dissabte, 6 d’agost de 2011

Amanida tèbia de pasta amb verduretes

Avui per dinar he preparat aquesta amanida tèbia de fussili amb verduretes, un plat molt lleuger i molt fàcil de fer. A mi particularment les verdures saltejades o a la planxa m'encanten i ara a l'estiu les preparo molt sovint soles o bé com avui, amb una mica de pasta.

Per a 2 persones necessitarem:

250 g de pasta (al vostre gust)
1 carbassó gros
2 pastanagues
5 espàrrecs verds
50g de pinyons
Formatge de cabra
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre

Primer de tot bullim la pasta en abundant aigua amb sal, quan estigui llesta la refresquem i la reservem. En un wok o paella grossa amb una mica d'oli anem afegint les verduretes que prèviament haurem tallat en dauets petits fins que estiguin fetes. A mi particularment m'agrada que la verdureta quedi una mica cruixent o aldente, però això va a gustos. Afegim els pinyons i rectifiquem de sal i pebre, si cal. Per últim barregem la pasta amb les verdures i ho saltegem lleugerament. Ja ho podem emplatar, afegint una mica de formatge de cabra per sobre i un raig d'oli d'oliva.

Bon profit!!!

 



*/

1 comentaris:

starbase 8 d’agost de 2011 a les 8:37  

Però, però, peròooooo .... aquestes espirals no són les de colorsssss!! ahhhh no, així noooooo!!

hahahahaha. :-P

D'aquestes i similars en faig per a la carmanyola durant la setmana :)

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP