diumenge, 10 de gener de 2010

Entrecot amb salsa gorgonzola i xips de moniato

Aquesta recepta la vaig preparar el mes de novembre, quan els moniatos estaven en el seu millor moment, però se'm va passar per alt penjar-la al bloc. Avui al matí mentre mirava arxius de fotografies que tinc a l'ordinador l'he trobat i he pensat en compartir-la, tot i que ja no crec que se'n trobin al mercat. Per fer aquest senzill plat necesitarem:

1 Entrecot o Bistec o la carn que més us agradi.
2 Moniatos
Sal maldon
Pebre

Per la salsa:
Crema de llet
Formatge gorgonzola (al gust).
Sal i pebre
Elaboració:
Primer de tot tallem els moniatos amb l'ajuda d'una mandolina i els deixem en aigua durant una hora perquè s'hidratin. Els assequem bé i els fregim en abundant oli d'oliva.

Per altra banda preparem la salsa amb la crema de llet i el formatge gorgonzola. Ho salpebrem i ho deixem al foc fins aconseguir una salsa cremosa.

Posem la planxa al foc i quan ja estigui ben calenta coem la carn al gust. Ho salpebrem.

Finalment cobrim la carn amb la salsa i ho acompanyem amb les xips de moniato afegint una mica de sal maldon per sobre.



3 comentaris:

La cuina vermella 11 de gener de 2010 a les 12:21  

Aquestes xips de moniato són senzillament genials. Molts petons.

starbase 23 de gener de 2010 a les 11:14  

Hola! Va ser un plaer coincidir i coneixer-te ahir al curs del David!

Jo només 'gasto' moniato així fregit com si fós patata. De la resta de maneres mai m'ha convençut.
I dels entrecots poca cosa puc dir...formen part de la èpica culinaria familiar.

Una salutació.
Oscar/starbase

fem un mos 29 de gener de 2010 a les 16:05  

Els entrecots ens encanten, de vegades els faig amb salsa rocafort, per mi es massa forta, la salsa amb gorgonzola tenen de quedar molt be, pel meu gust.
Encara que varem coincidir a la classe d’en David Lienas, no ens coneixem, la propera serà.
Petons

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP