dissabte, 30 de gener de 2010

Panets de formatge parmesà i tomaquets secs

Seguint amb les receptes de pa, avui n'he fet un amb parmesà i tomàquets secs d'aquells que vaig comprar a Sicilia durant les vacances d'estiu.

La combinació d'aquests dos productes la trobo molt bona, i l'olor que ha deixat a casa m'ha recordat molt a la que fan algunes d'aquelles Tratories típiques d'Italia.


Ingredients:


320 g de farina de força
190 ml d'aigua
5g de sal
5 g de sucre
125 g de formatge parmesà ratllat
125 g de tomaquets secs (prèviament hidratats amb aigua calenta)
20 g de llevat de paris
15 g de mantega








5 comentaris:

Gemma 31 de gener de 2010 a les 9:06  

Aquest tipus de panets són d'aquells que sols ja són tan bons que no necessiten cap acompanyament, oi? T'has de sentir transportat a Sícilia a la primera queixalada!

starbase 31 de gener de 2010 a les 11:55  

Uns panets de primera!

Jo personalment he abusat durant un temps del parmesà i ara vull probar altres coses... però aquests panets de parmesà tenen massa bona pinta i no els hi podría dir que no.

:-)

Anna de Llepadits 31 de gener de 2010 a les 12:33  

Hola,

No coneixia el teu bloc, a partir d'ara t'enllaço des del meu, m'agrada les receptes que hi tens, segur que hi torno a passar aviat, enhorabona!

fem un mos 1 de febrer de 2010 a les 8:26  

Aquets panets tenen que ser d’allò mes bo, el pa i el parmesà junt¡¡¡¡ :)
Petons

Mercè 2 de febrer de 2010 a les 5:51  

Joan, aquests panets han de ser boníssims!! Com diu la Gemma, ja no els hi cal acompanyament! :)

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP