divendres, 5 de febrer de 2010

Crema de carxofa amb botifarra negra

Seguint la recepta de la Mireia Carbó que ens va ensenyar la setmana passada, he preparat aquesta crema de carxofa que considero que és d'aquells plats perfectes per a fer com a entrant quan tenim convidats a casa ja que és molt fàcil de fer, es pot tenir preparada unes hores abans (important per no anar atabalats) i el resultat és espectacular.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 Kg i 1/2 de carxofes pesades en brut (500g de cors de carxofa)
  • 1 Ceba
  • 1l d'aigua
  • 1 gra d'all
  • 2 formatges en porcions ("Quesitos")
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 100g de botifarra negra

Elaboració:

  • Feu un sofregit amb la ceba i l'all. Afegiu-hi els cors de les carxofes, l'aigua i un pessic de sal.
  • Deixeu-ho coure fins que siguin tendres. Afegiu-hi els formatges, triture-ho tot plegat i passeu-ho pel colador xinès.
  • Talleu la botifarra a daus petits i passeu-la per la paella amb un raig d'oli. Serviu la crema amb l'acompanyament.

Bon profit!!!




5 comentaris:

Gemma 6 de febrer de 2010 a les 9:55  

Nosaltres vam anar a la classe de la Mireia aquest dijous i la crema de carxofes em va encantar. Les receptes de la Mireia són fantàstiques!
Jo ja he fet les creps, ara tenim pendent les galetes ;)
La teva crema ha quedat amb una textura i un color genials!

La cuina vermella 6 de febrer de 2010 a les 14:03  

Em sembla una idea magnífica, i si és de la Mireia encara millor. L'has fotografiat de meravella, Joan.
Perdona per no poder venir tan sovint a la teva cuina, però anem amb mooolta feina. Esperem que aviat l'acabem per poder passejar-nos tranquils. Molts petons.

fem un mos 7 de febrer de 2010 a les 1:36  

Aquesta crema de carxofes, ta quedat impressionant, encara que sent de la mestra Mireia Carbó, no es de extraña, no veig pogué vindre a la classe pues amb trobava enfebrada i post imaginar-te el greu que amb sabé, ja que també hagués conegut amb persona, alguns coneguts virtuals.
Una abrasada

Mercè 21 de febrer de 2010 a les 5:17  

La crema o la sopa de carxofes trobo que queden molt bé com a entrant d'un sopar ja que té un gust tan fi!
I a tu, t'ha quedat perfecte! Si la Mireia estarà encantada amb aquests alumnes tan espavilats que té. ;)
Petons!

Planeta Directo 22 de febrer de 2010 a les 12:55  

Buenos días,


Represento a los portales Planeta Directo ( http://www.planetadirecto.com ) y Shopo ( http://www.shopo.tv ), ambos del Grupo Planeta, destinados a la comercialización de productos de ocio, hogar, salud, lujo y entretenimiento. Nos ponemos en contacto con usted para conocer su interés en llegar a un acuerdo sobre la inclusión de formatos publicitarios en su soporte. Creemos que puede ser una oportunidad para ambos que entrara a formar parte de nuestro programa de afiliación, con las ventajas que conlleva asociarse a un gran grupo de medios.



Si desea más información al respecto no dude en ponerse en contacto conmigo, me encontrará a su disposición para cualquier tipo de consulta.



Muy cordialmente,



Pol Bassal
Affiliation Manager

afiliados@planetadirecto.com
+34 93 285 61 04

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP