dimecres, 22 de setembre de 2010

Cookies de xocolata amb nous i ametlles

Avui us presento unes galetes molt agraïdes. Fàcils de fer i boníssimes, val molt la pena que les proveu de fer. La recepta és del chef David Lienas de l'espai consum, un gran tipus.




Ingredients per a unes 20 galetes:

115g de mantega
100g de sucre
115g de sucre morè
2 ous
Vainilla en pols
115g d'ametlles mòltes
210g de farina (millor de rebosteria)
20g de llevat químic
175g de perles de xocolata
85g de nous pelades i picades
Una mica de sal

Preparació:

Deixeu que la mantega prengui temperatura fins que estigui pomada. Barregeu els dos sucres. Incorporeu els ous i la vainilla. A part, ajunteu la farina, les ametlles mòltes, el llevat i la sal. Ajunteu les dues barreges fins que tingueu la massa ben amalgamada. Finalment, afegiu les perles de xocolata i les nous. Per tal de que les galetes tinguin una forma rodona i uniforme podeu fer cilindres amb la masa amb paper film i congelar-la lleugerament. Llavors nomes haureu de tallar-les i enfornar-les a 180º durant 7-8 minuts. Important! una vegada cuites, deixeu-les refredar abans de treure-la de la safata del forn perquè adquireixin consistència.

3 comentaris:

starbase 22 de setembre de 2010 a les 22:42  

Ai les cookies!! a mi en principi no m'enamoren molt a primera vista. Però quan són bones (i les teves es veuen molt bones) aleshores en tasto una i ja és un no parar hehehe.

Pitjor que les pipes!!

:)

mercè 22 de setembre de 2010 a les 22:51  

Les cookies que va fer el David em van agradar molt, i el que més em va sorprendre i agradar és justament l'ingredient que passa més desapercebut:la sal.Trobo que li dona un punt molt interessant.Les teves t'han quedat de llibre!li has trobat el punt!A reveure Joan.

Gemma 23 de setembre de 2010 a les 9:06  

Ei, tu també les has fet! I millor que les meves, amb el "tallapastes" queden totes igualetes i molt boniques.
A casa van volar, estaven boníssimes!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP