dijous, 9 de setembre de 2010

Sopa de meló amb cruixent de pernil

Avui una nova versió de la més que coneguda sopa de meló. En aquesta ocasió l'he fet amb meló de la varietat cantaloup i enlloc dels encenalls, un cruixent de pernil que contrasta molt bé.


Necessitarem:

1 meló cantaloup
2 cullerades de iougurt natural (de vidre)
Sal
Pebre
4 tires de pernil serrà


Primer de tot triturem el meló fins que ens quedi una crema ben fina. En un colador xines, i amb l'ajuda d'una mà de morter hi aixafarem les pipes del meló fins a treure-hi tot els suc. Hi afegim les cullerades de iogurt i la sal i pebre al nostre gust. Per últim, posem el forn a 180º i sobre un paper d'alumini deixem assecar les tires de pernil fins que veiem que agafen una textura cruixent.

Bon profit!

5 comentaris:

starbase 10 de setembre de 2010 a les 8:22  

Joan, que bó i cal aprofitat els melons que ja queda poc de temporada bona.

El cruixent jo el faig similar, però li poso un pes a sobre per a que quedi 'planet' :). Es la gracia de la cuina, que sovint permet petites variacions personals.

Una salutació!

Gemma 10 de setembre de 2010 a les 10:52  

UN clàssic deliciós... i el toc del iogurt li queda fenomenal!
Val la pena aprofitar el final de temporada de melons, oi?

La cuina vermella 12 de setembre de 2010 a les 18:42  

Hola Joan, doncs aquesta versió renovada fa molt i molt bona pinta!!

mercè 17 de setembre de 2010 a les 12:26  

Hola Joan, és el primer cop que entro al teu blog. La veritat és que m'ha sorprès la presentació dels teus plats i la manera d'explicar-los. Amb el teu permís et "seguiré" d'aprop!...A reveure!

Anna 18 de setembre de 2010 a les 22:03  

Quina casualitat!
Precisament avui he vist aquesta recepta en un llibre de l'àvia remei i he comprat un meló i pernil per fer-la demà. A veure si tinc la sort que em quedi tan bé com a tu!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP