diumenge, 31 d’octubre del 2010

Sorrentinos farcits de marisc amb crema de gambes

Agafant com a base la recepta de la Mireia Carbó de Crema de Gambes que vareu poder veure ara fa un temps, he preparat aquests Sorrentinos Farcits de Marisc que vaig pensar que podrien combinar molt bé amb aquesta salsa.


Ingredients per a 2 persones:

250g de Sorrentinos farcits de marisc o qualsevol altra pasta farcida que us agradi.

Per a la salsa:

12 gambes senceres
1 porro
1 pastanaga
1 ceba
1 gra d'all
3 tomàquets madurs petits
200 gr. de carbassa
2 cullerades de farina d'arros
10 atmelles torrades
2 litres d'aigua
Sal
Pebre
Flor de sal
Crema de llet
Formatge Parmesà

Per tal de preparar la crema, seguirem el mateixos pasos que la recepta de la Crema de Gambes, i just al final hi afegirem la crema de llet per tal que ens agafi una textura més cremosa. Només restarà bullir la pasta i afegir la crema per sobre. Podem acabar el plat afegint 3 o 4 gambes pelades i lleugerament saltejades i una mica de parmesà.

Bon profit!!!

7 comentaris:

Gemma 31 d’octubre del 2010, a les 14:17  

No he tastat mai aquesta pasta... on la compres?
Una salsa deliciosa per acompanyar pasta o qualsevol altra cosa, amb el toc de les gambes es converteix en un plat de diumenge!

starbase 31 d’octubre del 2010, a les 20:46  

Fantàstica aquesta combinació de pasta i gambes. I amb una recepta base de la Mireia... doble garantia :)

Joan 31 d’octubre del 2010, a les 21:05  

Hola Gemma,

Aquesta pasta la vaig trobar a una carnisseria on hi vaig de tant en tant i que és molt coneguda per aquesta zona.Es diu Ginesta i està a Vidreres. Tenen productes precuinats, fets per ells mateixos que valen molt la pena.

mercè 1 de novembre del 2010, a les 0:28  

Aquest plat ja m'agradaria tastar-lo... Una salseta gustosíssima i molt completa.A reveure Joan.

Mercè 11 de novembre del 2010, a les 15:14  

Joan, aquesta salsa de gambes hi ha de combinar molt bé amb aquesta pasta farcida de marisc. Quina salivera!

Marina 28 de desembre del 2010, a les 23:19  

Quina pinta que té això... Ha de ser boníssim!
Acabo de descobrir el teu bloc saltant d'un a l'altre.
T'aniré visitant!
Una abraçada!

gastropuntcat 17 de gener del 2011, a les 9:32  

Hola!
Fa una fila espectacular aquesta recepta, hem arrivat al teu blog per casualitat, i estem conetentes d'haver-ho fet, no he trovat l'opció de fer-nos seguidors del blog (per tal que ens sortin automaticament les teves actualitzacions).

Hem posat el teu bloc en la categoria de gironí, si estem en un error rogaríem ens ho fessis saber.

Moltes gràcies.
Salut!
Gastropuntcat.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP