dimecres, 26 de gener de 2011

Tastets de pollastre al curry

Aquesta és una recepta fàcil i ràpida amb ingredients que segurament tots tenim a casa. Permet diferents variacions pel que fa a la salsa. Avui l’he preparada amb curry, però també queda molt bé amb una salsa al Roquefort o al pebre verd.

Per a dues persones necessitarem :

1 Ceba de Figueres mitjana
½ Pebrot groc
2 Pits de pollastre
Crema de llet
1 Culleradeta de curry
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
Atmelles salades
Arròs blanc per acompanyar

Jo ho he preparat en un wok, però es pot fer en una paella normal i corrent. Primer de tot tallem el pollastre en daus, els sal pebrem i els fregim amb oli d'oliva i ho reservem. Tot seguit tallem les verdures molt fines i les fregim fins que quedin ben transparents. Tot seguit hi afegim el pollastre que teníem reservat i ho barregem bé. Seguidament hi tirem una culleradeta de curry (tingueu en compte que es una espècie que te un gust molt potent per tant aneu en compte) i la crema de llet i deixem que es cogui. Per acabar hi afegim les ametlles salades. Ho podem acompanyar amb una mica d'arròs blanc que hi combina molt bé.



4 comentaris:

mercè 26 de gener de 2011 a les 22:51  

Això té una pinta espectacular!.En un bloc vaig veure una recepta pràcticament igual però amb llet de coco!...ho deixo a l'aire per si a la propera vols variacions...A reveure!

Ana 27 de gener de 2011 a les 19:08  

jo la faig molt similar però sense pebrot i amb iogurt. M'encanta el pollastre així.
Salutacions!

starbase 28 de gener de 2011 a les 13:35  

Jo com la mercè també ho faig amb llet de coco. M'encanten aquests currys i són una gran base per anar fent variacions i proves :)

Massitet 1 de febrer de 2011 a les 17:34  

Hola!
Prenc nota del detall de les ametlles torrades, que deuen donar un toc cruixent molt interessant! I també la llet de coco, per anar jugant amb variacions...

Salut!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP