Pastis Aniversari maduixes i nata.
Deixem refredar. Muntem la nata farcim el pastis i decorem.
Per la decoració Jo he fet servir maduixots, mores, gerds i nabius.
Publicat per Joan a 19:52 0 comentaris
Etiquetes de comentaris: Pastissos
Recepta molt facil però per mi un plat espectacular. Els ingredients d'allò mes frescos. Ous de les gallines de casa i alls tendres acabats de collir.
Publicat per Joan a 17:11 0 comentaris
Etiquetes de comentaris: Truites
Agafem el lluç i el marquem a la planxa primer per la part de la pell i tenint en compte no coure'l massa. Per altra banda farem una vinagreta en un bol. Agafem un tomàquet madur i ens quedem nomes amb la carn i treiem per tant la pell i les llavors. Tallem dos tomàquets secs en talls petits. Tallem mitja ceba tendre en daus molt petits. Afegim pebre oli oliva verge extra, ratllem la pell d'una lima i tirem una mica de soja i fem una vinagreta. Muntem el plat col.locant el lluç i posem la vinagreta per sobre. Bon profit!!!
Publicat per Joan a 16:21 0 comentaris
Etiquetes de comentaris: Peix
© Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008
Back to TOP