dissabte, 1 d’agost de 2009

Amanida de llenties

D'amanides de llenties se'n poden fer milers, tot dependrà dels gustos de cadascú.
Crec que es tracta d'un plat diferent i una bona manera per no deixar de consumir llegums, un aliment que conté la presència de nutrients tan variats com proteïnes d’alt valor biològic, hidrats de carboni complexos, vitamines, minerals, fibra i un escàs contingut gras, que li confereixen una gran importància, així com un elevat valor nutritiu.

Jo us ensenyo la que faig normalment, sobretot ara a l'estiu.

Ingredients:

Un pot de llenties de les que ja venen cuites
6 Tomáquets cherrys tallats en 4 parts
Formatge (el que més us agradi)
2 llaunes de tonyina
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 ceba tendra mitjana
Rúcula
Sal i pebre
Oli d'oliva

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP