diumenge, 30 d’agost de 2009

Tapeta de tomaquets secs.

Una de les coses que m'agrada fer quan vaig de vacances és provar la cuina típica del país. M'agrada descobrir la manera que tenen d' elaborar cada plat, perdre'm pels mercats de les ciutats i si puc comprar productes d'allà per a poder-los degustar a casa.
Precisament això vaig fer durant la visita a Sicília, en un dels molts mercats que un es troba a Palerm vaig comprar aquests "Pomodori Secchi" (tomàquets secs) que són deliciosos menjats d'infinites maneres. És una tècnica que utilitzen molt els italians i que permet acompanyar moltíssims plats, des d'una amanida, fins a la pasta, rissotos o directament sobre una llesca d'un bon pa de pagès. Això és el que vaig fer jo.
Aquí en teniu el resultat.

3 comentaris:

vincent 4 de setembre de 2009 a les 21:07  

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent

Carlos Martínez 13 de maig de 2010 a les 19:57  

Hola!
Podries explicar un cop tens uns tomàquets secs, què en fas? Els bulls? Els confites?

gràcies

Joan 15 de maig de 2010 a les 10:30  

Hola Carlos,

Primer de tot moltes gràcies per visitar el meu blog, dessitjo que t'hagi agradat. El fet de preparar els tomàquets secs és molt sencill, jo utilitzo la tècnica de deixar-los una bona estona amb aigua calenta fins que s'estovin una mica i quedin llestos per menjar. Et recomano que un dia facis la prova, són fantàstics.

Fins aviat

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP