dissabte, 8 d’agost de 2009

Guacamole

El guacamole o guacamol (del nàhuatl ahuactl i molli, alvocat i salsa respectivament) és una preparació culinària a base principalment d'alvocat.

Es tracta d'una salsa mexicana que podem preparar-la com un aperitiu. Ara a l'estiu i acompanyada d'una bona cervesa ben fresqueta es converteix en una tapa ideal.

Així és com jo la faig...

Ingredients:
2 alvocats ben madurs
1 tomàquets vermells
1/2 pebrot verd
1/2 ceba tendra
suc de llimona
julivert
Sal i pebre
Oli d'oliva


Tallem les verdures en trocets molts petits. Pelem els alvocats i els posem en un recipient, ràpidament hi afegim el suc de llimona per tal que no ens quedin negres. Hi ha gent que prefereix aixafar l'alvocat amb una forquilla per notar-hi els trocets, jo preferixo que quedi una crema ben fina i ho trituro amb el braç elèctric (Tourmix). Quan ho tenim ben triturat hi afegim les verdures i ho remenem bé. Deixem que es refredi unes quantes hores a la nevera i ja estarà llest.

Ho acompanyarem amb els típics natxos i per què no, amb una bona cervesa del país.


1 comentaris:

MªJose-Dit i Fet 18 d’agost de 2009 a les 17:32  

Hola!! una recepta molt bona...m´encanta el guacamole i mai no l´he fet...fas unes fotos precioses!!!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP