dimecres, 5 d’agost de 2009

Musclos a la marinera







Ingredients per a 4 persones:

1,5 Kg de musclos
1 ceba
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 tomàquets
1 porro
alls
oli
sal
julivert
2 fulles de llorer
1 got de vi blanc

Netegem els musclos, i els possem en una cassola, afegim les fulles de llorer i la copa de vi, tapem la cassola amb una tapa i els coem fins que s’obrin.
Tallem en troços petits les altres verdures, i les posem en un altre cassola i le saltegem amb oli d’oliva. Quan els musclos s’hagin obert, els deixem amb una sola closca, colem el caldo i el reservem. Quan el sofregit de verdures estigui al punt hi afegim una culleradeta de farina i deixem que s’enrosseixi una mica. Afegim a la cassola del sofregit el caldo i quan trenqui el bull hi afegim els musclos. Ho deixarem coure durant 5 minuts i ja ho podrem servir.

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP