dissabte, 17 d’octubre de 2009

Bacallà confitat amb pebrot verd

Avui us ensenyo una manera fàcil de preparar un plat de bacallà. La clau està en confitar en el punt just el peix, la resta és molt senzill i el resultat molt bo.

Per preparar aquest plat necessitarem:

2 talls de bacallà dessalat per persona
6 pebrots verds
1 patata
Oli d'oliva verge extra
alls

Primer de tot posarem una cassola amb oli d'oliva just fins a cobrir el bacallà. Ho posarem a foc molt suau, a uns 80º durant uns 20 o 25 minuts procurant que no bulli. A part fregirem els alls i posteriorment els pebrots verds.
Per muntar el plat jo ho he fet de la següent manera:
En un motlle posarem un tros de patata prèviament bullida, el pebrot verd i els trossos de bacallà a sobre. Finalment hi posem els alls fregits, sal maldon i oli d'oliva verge extra per sobre.

Us recomano que un dia feu la prova...per mi aquest plat és glòria pura.

1 comentaris:

Ana 27 de gener de 2011 a les 19:58  

et crec perquè té una pinta...
el tasto en breu i et dic!

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP