dissabte, 10 d’octubre de 2009

Tagliatelle amb pesto suau

Reconec que la pasta m'agrada de totes les maneres, i a casa, com a mínim un cop a la setmana en mengem. Avui, aprofitant que encara tenia unes quantes fulles d'alfàbrega fresca he preparat uns tagliatelles amb un pesto suau.

Per preparar aquest plat necessitareu:

Pasta fresca (jo he fet tagliatelles, pot ser qualsevol altre).
3 o 4 fulles d'alfàbrega fresca
Oli d'oliva verge extra
50 gr de pinyons
5 o 6 nous (la recepta autèntica no en porta, però queda també molt bé)
1 all
Sal i pebre
Formatge parmesà

Bullim la pasta fins que ens quedi aldente.

Per fer la salsa, posem les fulles d'alfàbrega sense la part central, l'oli d'oliva, els pinyons, l'all, la sal i les nous dins d'un pot per tal de poder-ho triturar amb la batedora elèctrica fins que ens quedi una pasta.

Finalment en una paella ho barregem tot i ja està llest per menjar.

Que us sembla si ho acompanyem amb una cançó de Manel?

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP