dissabte, 31 d’octubre de 2009

Pa de nous i panses.


Ja he estrenat la panificadora i el primer pa que he fet ha sigut un de nous i panses. Abans de res vaig anar a veure a en Salvador, forner i pastisser, que juntament amb la seva dona l' Assumpció s'encarreguen de tirar endavant la Pastisseria Pujades, un dels pocs forns que encara treballen de manera artesanal i fent el pa i les pastes amb mooolt de carinyo. Ell va ser qui em va donar uns quants consells i em va proporcionar la farina de força i el llevat de paris, ingredients bàsics per a fer un bon pa...un altre cop moltes gràcies.
Per ser el primer cop, estic força content de com va quedar. El gust era molt bo i l'oloreta que va deixar a casa ni us ho explico.
Ingredients per un pa de 600 gr. (per fer amb panificadora):
320 g de farina de pastisseria
190 ml d' aigua
15 g de mantega
5 g de sucre
5 g de sal
6 g de llevat de paris
Per al farcit:
150 g de panses
150 g de nous

  © Blogger template 'Personal Blog' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP