Mini Magdalenes amb perles de xocolata
Avui per la tarda aprofitant que tenia una estoneta lliure he preparat aquestes magdalenes seguint la recepta de la Gemma, però afegint unes perles de xocolata per donar-li un punt encara més dolç.
Necessitarem:
2 ous grossos
175g de sucre
60ml de llet
190g d’oli de girasol
210g de farina
2 culleradetes de mel
5g de llevat Royal
Un polsim de sal
Pell ratllada de llimona.
150 g de perles de xocolata.
Preparació:
Batrem els ous amb les varilles elèctriques juntament amb el sucre fins que quedin ben escumosos.Afegim la llet, la mel i seguidament l'oli a poc a poc. Incorporem la farina amb el llevat i la sal tamisats. Finalment hi afegim la pell de llimona i ho batrem 3 minuts més. Ho deixem reposar a la nevera com a mínim una hora.
Finalment repartim la massa en motlles de paper omplint fins a 3/4 parts. Hi podem posar una mica de sucre pel damunt. Calentem el forn a 200º només per la part de baix i deixem les magdalenes durant 10 minuts i 10 minuts més a 190º amb el foc a dalt i baix. El resultat val molt la pena.
3 comentaris:
Que mones, si la recepta és de la Gemma ja porta el segell de qualitat. Jo també sóc de posar-hi sucre quan faig dolços... ja que ens hi posem... hehehe
Les magadalenes del Xavier Barriga no fallen mai, oi?
I amb les perles de xocolata infintament millor, ja ho crec!!!
Que maquetes! i com diu l'Oscar, amb el segell Gemma i Xavier Barriga, èxit assegurat!
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada